Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@04:36:40 GMT

۱۳ هزار راس دام در شهرستان فارسان هویت‌گذاری شد

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۰۱۹۶۷

۱۳ هزار راس دام در شهرستان فارسان هویت‌گذاری شد

ابراهیم کوچکی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه هزینه هویت‌گذاری دام به عهده دامدار است، اظهار داشت: عاملان اجرای کار پیش از این از سوی جهادکشاورزی تعیین و اکنون از سوی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مشخص می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه پس از انجام هویت‌گذاری اطلاعات در سامانه ثبت می‌شود، افزود: این کار به صورت ادامه‌دار است و به صورت منظم رصد و پایش در این زمینه انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهادکشاورزی شهرستان فارسان تاکید کرد: طرح هویت‌گذاری دام برای دام‌های دامدارای‌های سنتی و صنعتی اجرا می‌شود.

کوچکی تصریح کرد: طبق آمار سال گذشته شهرستان فارسان دارای ۵۰ هزار و ۲۹ راس گوسفند و بره، ۹ هزار راس گاو و گوساله و ۹ هزار و ۵۰۰ راس بز و بزغاله بوده است.

وی همچنین به توزیع نهاده در این شهرستان اشاره و بیان کرد: با توجه به رویکرد وزارتخانه نهاده براساس تعداد دام موجود و پروانه‌های بهره‌برداری برای هویت‌گذاری دام جذب و توزیع شده است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان فارسان با بیان اینکه نهاده به میزان کافی وجود دارد، خاطرنشان کرد: امسال تقریبا دو هزار و ۲۲۰ تن خوراک و نهاده دامی برای بخش سنتی و یک هزار تن نهاده در بخش صنعتی توزیع شده است.

به گزارش ایرنا، اجرای طرح هویت‌گذاری دام از سال گذشته به منظور برنامه‌ریزی و کسب اطلاعات دامی و همچنین مبارزه با قاچاق دام در سطح کشور و استان آغاز و تاکنون بیش از ۱۵۰ هزار راس دام سبک و سنگین در استان هویت‌گذاری شده است.

از این تعداد ۱۳۰ هزار راس دام سبک و ۲۰ هزار راس دام سنگین در استان پلاک گذاری و در سامانه ثبت شده است.

از تعداد ۱۳۰ هزار راس دام سبک هویت‌دار شده، حدود ۲۰ هزار راس آن مربوط به دامداران عشایری است که پلاک‌گذاری شده و ۱۱۰هزار دام سبک هویت‌گذاری شده مربوط به دام ساکن است.

در استان چهارمحال و بختیاری بیش از ۱۸۶ هزار دام سنگین و ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار دام سبک سنتی، صنعتی و عشایری وجود دارد و این استان یکی از قطب‌های دامپروری کشور است و دامداران  سنتی، صنعتی و عشایر باید هر چه سریعتر برای هویت‌گذاری دام اقدام کنند.

اجرای این طرح به منظور دسترسی پیداکردن به آمار دام سبک و سنگین، جلوگیری از قاچاق دام، استفاده از آمار برای برنامه‌ریزی کلان مدیریت و تصمیم‌گیری و همچنین ارائه تمام خدمات به دامداران در دست اجراست.

با توجه به اینکه هویت‌گذاری یا پلاک‌گذاری دام یکی از سیاست‌های اصلی وزارت جهادکشاورزی در سالجاری است، از این پس تمام خدمات وزارت جهادکشاروزی از جمله توزیع نهاده، دریافت تسهیلات و واکسیناسیون دام‌ها به شرط هویت‌دار کردن و پلاک‌گذاری دام‌ها ارائه می‌شود.

دامداران باید با ارائه درخواست به یکی از کارگزاری‌ها(پیمانکاران) جهاد کشاورزی شهرستان محل مراجعه و با پرداخت هزینه‌های مربوطه نسبت به نصب پلاک گوش و هویت‌دار کردن دام‌های خود اقدام کنند.

داشتن یک بانک اطلاعاتی دقیق و جامع برای آمارگیری جمعیت دامی کشور، اصلاح نژاد دام، واکسیناسیون، برنامه‌ریزی در خصوص میزان تولید گوشت قرمز و شیرخام، جلوگیری از قاچاق دام الزامی است و دامدارانی که اقدام به هویت گذاری دام نکند دامشان به عنوان دام قاچاق کشف و ضبط خواهد شد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور چهارمحال وبختیاری دام و طيور فارسان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور چهارمحال وبختیاری وزارت جهاد کشاورزی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور چهارمحال وبختیاری دام و طيور فارسان اخبار کنکور شهرستان فارسان هویت گذاری دام هزار راس دام پلاک گذاری دام سبک دام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۰۱۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد و هویت‌بخشی به محله

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، ارتقا و رسیدگی به فضاهای عمومی  به ارتقا هرچه بیشتر زندگی عمومی در شهرها و محله‌ها می‌شود مساجد یکی از فضاهای عمومی هستند که با درگیری هرچه بیشتر شهروندان باعث هویت بخشی به شهر و محله می‌شود.  

محسن الويری (مدرس دانشگاه باقرالعلوم(ع)) در مقاله‌ای با عنوان «رويکردی تاريخی به مسجد به‌عنوان الگوی جامعه دينی و هويت‌بخش محله»  به این موضوع اشاره می‌کند که مسجد به معنی سجده‌گاه در اصطلاح شرعی به مکانی اطلاق می‌شود که برای نماز خواندن همه مسلمانان وقف شده باشد و مسجد علاوه بر مرکزیت برای عبادت، محلی برای نشان دادن هماهنگی بیشتر و همبستگی مردم برای رسیدن به اهداف الهی و انسانی است.

* مساجد و تاثیر آن برآداب شهروندی

 به زعم این پژوهشگر تاسیس مسجد از سوی پیامبر (ص) بلافاصله پس از ورود به شهر مدینه، تنها اقدامی نمادین برای نشان دادن جوهره عبودی جامعه و حکومت در اندیشه اسلامی نبود؛ بلکه با مروری بر متون دینی و تاریخی، چنین به نظر می‌آید که مسجد به عنوان نخستین فضای کالبدی شهری، الگو و ماکتی بود برای آنچه پیامبر (ص) در سطح کلان جامعه تعقیب می‌کردند.

یعنی پیامبر (ص) نخست الگویی از جامعه مطلوب و آرمانی اسلامی را در مقیاسی کوچک به نمایش گذاشتند تا مسلمانان ضمن یافتن نگاهی کلان نسبت به افق آینده، به تدریج و در فضای فراهم آمده در مسجد با احکام و معارف دینی آشنا شوند، متناسب با آموزه‌های دینی تربیت شوند و با آداب شهروندی در یک جامعه دینی انس بگیرند.

* مهمترین کارکرد مساجد

این پژوهشگر توضیح می‌دهد که بعدها مسلمانان با تأسی به پیامبر (ص) بنای شهرهای جدید مانند کوفه، بصره و قاهره را با ساختن مسجد آغاز کردند. مسجد از همان آغاز پیدایش در عصر پیامبر (ص) کارکردهای مختلفی داشت. مهمترین این کارکردها به رغم فراز و نشیبی که در گذار تاریخ یافته است، چنین است: کارکرد عبادی؛ کارکرد آموزشی؛ کارکرد فرهنگی و ارتباطاتی؛ کارکرد سیای و کارکرد اجتماعی.

الویری در ادامه این پژوهش توضیح می‌دهد که این کارکردها به ویژه با تکیه بر تجربه تاریخی، نمایانگر گونه‌ای خاص از تعامل بین انسان و خدا و نماد بیرونی جامعیت دین و تجسم جایگاه عبادت و علم به مثابه دو بال تعالی انسان ها در تفکر دینی است.

این پژوهشگر اینگونه جمع‌بندی می‌کند که جامه تحقق پوشیدن توسعه محله‌ای متناسب با باورهای دینی و ظرفیت‌ها و ضرورت‌های برخاسته از آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی، نیازمند بازتعریف رسالت، نقش و کارکردهای مساجد محله با رعایت یکسانی‌ها و تفاوت‌های آن با مساجد جامع به ویژه از نظر گستره عمل بر اساس آموزه‌های دینی و ژرف‌کاری در تجربه تاریخی است و بر این اساس تمامی امور مربوطه به مساجد مانند معماری، اجزاء، کارگزاران، درآمدها و هزینه‌های آن نیز باید مورد بازنگری قرار گیرد.

گفتنی است، یافته‌های این پژوهش در همایش «همایش ملی مسجد و نظم اجتماعی در ایران» ارائه شده، این همایش توسط پژوهشگاه فرهنگ هنر و راتباطات اسفند ۱۴۰۲ برگزار شده است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در شهرکرد
  • چالش های هویت فردی «نسل زد» و الگوی فاطمی بررسی می شود
  • کشف یک جسد با دست‌ و پای بسته در شهرستان اردل
  • ثبت پنجمین اهدای عضو طی سالجاری درچهارمحال وبختیاری
  • ایرانی‌هایی که در کشور خود هم برگ هویت ندارند
  • اهدای عضو بیمار مرگ مغزی همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • پنجمین اهدای عضو در چهارمحال و بختیاری همزمان با شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • تشییع پیکر شهدای تازه تفحص شده در اصفهان
  • آغاز تشییع پیکر مطهر ۴ شهید تازه تفحص‌شده در اصفهان