Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدجواد فیض‌حسینی روز سه‌شنبه در جلسه هماهنگی پلاک گذاری ادوات کشاورزی که با حضور نمایندگان فرمانداری، پلیس راهور و جهاد کشاوزی برگزار شد، اظهار داشت: هم‌اکنون در جنوب آذربایجان‌غربی نزدیک به ۲۶ هزار دستگاه تراکتور و کمباین وجود دارد که این تعداد ۱۳ هزار و ۵۰۰ دستگاه پلاک‌گذاری شده و برای ۱۰ هزار و ۹۰۰ دستگاه پرونده تشکیل و مورد بازدید قرار گرفته ست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: البته هزار و ۶۰۰ دستگاه به علت عدم استقبال صاحبان آن بدون تشکیل پرونده به حالت بلاتکلیف باقی مانده است‌.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه میاندوآب با اشاره به اهمیت این طرح گفت: پلاک گذاری ادوات کشاورزی به خاطر شرایط پیش آمده ناشی از شیوع کرونا، اخذ جرایم بیمه، محدود بودن مراکز پلاک‌گذاری و همچنین عدم استقبال صاحبان ادوات کشاورزی به تاخیر افتاده است.

فیض‌حسینی از صاحبان ادوات کشاورزی جا مانده از این طرح درخواست کرد هرچه سریع‌تر نسبت به تکمیل پرونده در شرکت های مکانیزاسیون کشاورزی و پلیس راهور اقدام کنند.

وی افزود: براساس مصوبات جلسه‌های کمیته طرح نظارت و کنترل توزیع سوخت در سامانه '' سدف '' برنامه ریزی شده است و در آینده نزدیک سهمیه سوخت فقط به ادوات کشاورزی که دارای پلاک نیروی انتظامی باشند، تخصیص داده خواهد شد.

وی در ادامه خواستار همکاری و تعامل بیشتر دستگاه‌های مرتبط در جهت رفع موانع و تسریع در اجرای این طرح شد.

در این جلسه مدیران و نمایندگان سازمان‌های متولی در امر پلاک گذاری به بیان مشکلات و ارایه نظر و پیشنهادهای خود در خصوص اطلاع رسانی مزایای این طرح، بخشودگی جرایم بیمه نامه و افزایش مراکز پلاک گذاری پرداختند.

شماره گذاری ماشین‌آلات کشاورزی با برنامه‌ریزی مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با هماهنگی وزارت کشور با هدف هوویت بخشی و شناسنامه‌دار کردن دستگاه‌های کشاورزی و صدور کارت سوخت هوشمند انجام می‌شود.

با توجه به ماده ۲ آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی تردد خودروهای فاقد پلاک در معابر عمومی ممنوع است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی تعویض پلاک کشاورزی میاندوآب شرکت ملی نفت ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی تعویض پلاک کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی تعویض پلاک کشاورزی میاندوآب شرکت ملی نفت ایران ادوات کشاورزی پلاک گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۲۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقسیم تهران به دو استان غربی و شرقی به کجا رسید؟

تین نیوز

استاندار تهران با اشاره به نام شهرستانهای غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک های مورد مطالعه برای تقسیم استان های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، علیرضا فخاری در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

فخاری افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت ها اهمیت بسیار زیادی دارد؛ مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

وی ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های خدمات‌رسان آذربایجان‌غربی به حالت آماده‌باش درآمدند
  • بارش رگباری و وزش شدید باد در ۱۷ استان/ آماده‌باش هلال‌احمر
  • تقسیم تهران به دو استان غربی و شرقی به کجا رسید؟
  • هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده
  • هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده در بیش از ۱۵ استان کشور
  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • انحراف از جاده یک دستگاه خودرو پراید در محور مهاباد-سردشت
  • ۶ تصادف طی ۲۴ ساعت در آذربایجان غربی/۳ نفر و ۲۳ نفر مصدوم شدند
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان